tiistai 1. maaliskuuta 2011

vkon loppu ja maanantaina pois koulusta:) jes

Ei vitsi!
Tapasin kaks poikaa Seatlesta sunnuntaina. Esittelin niille Hawajia, joka tuntu just mageelt jostain syysta. Tunnen itseni melkein paikalliseks pikkuhiljaa. Oltiin lauantaina Janaen kanssa ottaa valokuvia Kailua rannalla. Tein muutaman killistyksen jonka muutamat tais naha… Koska mult tultiin seuraavana paivana kysyy et olenko se sama tytto:D Haha… Ei vitsi Kailua on pieni! 



Perla Harbor
 
Dexter(Seatle), ma  ja Anders
Kuitenkin, menin noiden kahen kaa Peral Harboriin kattoo hukkuneita sota-aluksia. Sota ja armeeja on todellakin suuri asia Usassa… Joskus tuntuu, ett ne vois pistaa rahaa armeejan siesta koulutukseen ja terveydenhuoltoon. Se on oma nakemyskeni, mutta enpa voi asialle mitaan teha.



Memorial of the dead and me...


Waikiki 
 
Paiva oli avian ihana! Keskipaivasta suunattiin kohti Waikiki beachia Food courtin kautta. Uitiin liki viis tuntia putkeen. Olin niin taynna vetta sen jalkeen, etta allotti ajatellakin menevansa sinne enaa. On todellakin harmi et niiden on huomenna lennettava takas Seatleen. Harmi, olis ollut kiva viettaa viela muutama paiva yhessa. Sentaan sain Janelta vapaata koulusta. Se on toinen suuri kummaksuksen aihe, En ymmarra miksi kouluun meneminen on niin tarkeaa taalla.Ei siel ees opiskella usein. Oon missannu joulun jalkee kaks paivaa, ja Jane oli iha hermona et en paase vuotta lapi! Tietaispa vaa kuinka aktiivinen olin suomessa:) haha..
Onhan se ihan kiva et pyydetaan ottaa valokuva, mut sit jos ei oo katesta ei voi maksaa vaikka kuinka haluais...
 Paastiin Hawaii 5O filmaukseen mukaan:)) Haha... Kuulemma ohjelma on alkanut suomessakin! Kannattta katsoa, se on hyva... Vikin mukaan:P Itse en nimittan voi TVta avata:)
 Mentii kavelylle rannalle, ja tormattiin tahan.. :)
My lunch during most of these days...  Yak... en varmasti syo makkia ku tuun takas suomee...

4 kommenttia:

  1. Mikä tuo eläin on? Mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
  2. Susta on todellakin taitanut tulla paikallinen, Kamaija (olikos se noin?). Ja mitä tuohon Hawaji 5-0 ohjelmaan tulee, siitä tekee hvän pelkästään se, että maisemat ovat tutut. Täällä Kilossa se kuuluu vakkariohjelmiin :)

    VastaaPoista
  3. Rebe olen aivan hurmaantunut tuosta eka kuvasta, kukka hiuksissasi, olet NIIN KAUNIS !!!
    Nokkiko noi papukaijat???
    Viimenen kuva näyttää tutulta, mutta sitä edellinen mikä se ötökkä on????

    VastaaPoista
  4. ahahahahah!!!!! vähäänks siistii!!!!!! siis toi hawaji 50 homma! myös muutki, mut siiis se on oikeesti niinku mun lempiohjelma just nyt!!! minä, rafael, iskä, äiti ja maija ainaki seurataan sitä ihan innolla joka kerta ku se tulee!!! siis hahhah oon niin kateellinen, sen ohjelman tunnariki on just paras ti-ti-ti-ti-tii-dii titi-ti-ti-tii!!! hahah! no, mut siis hei ihania kuvia pearl harbourista! ja waikikista! siellä olikin niin kaunista! haluan takas! kiva ku sait viettää ees päivän niiden poikien kanssa! ja ehkä voit sitte käydä niiden luona myöhemmin seattlessa?? vaai :) no seattle ei oo mitenkään erikoisen ihana paikka! (ainakaan seattlen lentokenttä!! hihi) toi hamppari ei kyl näyttäny mitenkään erikoisen herkulliselta.. :)
    toi eka kuva on niin tollanen i'm a kama'aina ;))) kaunis <3 ja hei mikä toi otus on???
    aah hawaii i love that place!

    VastaaPoista