keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Elama kulkee aina eteenpain


Alan pikkuhiljaa tajuamaan etta minun on tultava taksisin Suomeen. Aika on vierahtanyt ohitse ja paljon onkin tapahtunut suht lyhyessa ajassa. Kulttuurillisesti en koe joutuneeni kovin vieraaseen paikkaan. Toki on paljon uusia perinteita, mutta moni niista on tuttu television ja elokuvien kautta. Monesti tunnen olevani jenkkileffassa, koska tunnelma on hyvin lahella toisiaan.

Skypetin Victorian ja Taunon kanssa viikko sitten, tama jai kateen keskustelun jalkeen:D Rakastan sinua Victoria!
 Moni asia ja kokemus, joista AFS meita varoitti on tapahtunut liki kirjaimellisesti omalla kohdallani. Nama viimeiset kuukaudet lentavat ohitse! Vihdoin olen saanut laajan verkoston kavereita, eika aika mahda millaan enaa riittaa mihinkaan. Tulen kaipaamaan kokemuksiani. Juoksuhetkia lapparin kassa skyypettaen ja blogia kirjoittaen, matikantunteja (en olisi ikina uskonut kaipaavani niita, mutta opettajaa tulen kaipaamaan… olen oppinut enemmann kuin koskaan aikaisemmin vuoden aikana! Ei ole ollut helppoa, mutta nyt olen kiitollinen)monia muitakin opettajia, Koulua ja ilmastoa kaikkein hartaimmin.

Thank you to everyone who has helped me smile or achieve my goals. I am very blessed and I appreciate my family and friends with all my heart. If it wasn't for the loving, positive souls that I have in my life, I would not be where I am today. And to those that hurt me or said that I was not good enough, thank you, because I am stronger and have learned to forgive.

Naissa tunnelmissa<3 Kiitos kaikille tuesta ja tasta mahdollisuudesta!

2 kommenttia:

  1. huomasin etten oo kirjottanu tänne pitkään aikaan , vaikka olen mielenkiinnolla aina seurannu et mitä kaikkee siistii sä teet. mulla on tällä hetkellä aika samanlaisia mietteitä kun sulla, vaikka suurin osa ystävistöni jää kuitenkin suomeen asumaan =) nauti ja ota kaikki mahollinen tästä sun loppuajasta irti =) vaikka elämä arkeen saattaakin olla aika hankalaa <3

    VastaaPoista
  2. Niin, ja toisaalta näistä jää aivan ihania muistoja, kuten Taunon lähettämästä kuvasta, jossa Te olette. Sinä ja Vicy aina kuten paita ja peppu joka paikassa yhdessä meitä kaikkia muita vastaan ja omia suunnitelmia toteuttaen ;D

    love, äiti

    VastaaPoista