lauantai 23. huhtikuuta 2011

Sukellusta :D

Vihdoin koulu on alkanu helpottaa ja aikaa on riittany muuhun puuhasteluun. Oon alkanu valmistella viikon paassa saapuvaa promia varten. Mekko ja kengat on ostettu, ja parikin tiedossa. Enaa on vain paatettava kampaus ja kuljetus itse tapahtumaan.
40 metrin syvyydessa... hieman humalassa:D haHA
 Herasin tanaan 05.00 kukonlaulun aikaan ja aamuhorroksessa tallustin sukellusliikkeeseen. Mentiin sukeltamaan tahan asti prhaimpaan  kolkkaan tutkailemaan pilottikoneen jaannosta Dimond Head vuoren laheisyyteen. Kone tippui mereen 60 vuotta sitten ja nyt se makaa 40 metrin syvyydessa korallien keskella.
Toinen sukellus oli Budha patsaiden ymparistoon kasvaneessa korlliparatiisissa. Nain ainakin 10 kilpikonnaa ja satoja eri kala lajeja. Koska tyoskentelen kohti DIVE Master certificatea mun pitaa kantaa tankit veneeseen ja takasin kaupaan. Ainakin haba kasvaa kun kantaa edes takasi painavia ilmatankkeja( tai miksika niita nyt ikina kutsutaankaan..hehe, suomi on hieman ruosteessa ku ei sita kaytaXD ) Sukellusreissulta paasin kotiin siina yhen aikaan. Tankkasin mahan tayteen  ja uudestaan marssin kohti rantaa:D Siella loppupaiva kulukin nukkuessa ja uidessa.

2 kommenttia:

  1. Olet sinä aika pakkaus kun uskallat tehdä kaikkea

    VastaaPoista
  2. Ethän sä saa mennä 40 metriin? Miten teitä opetetaan? Eikö ollut humalainen olo alhaalla?

    Voi kun Suomessakin voisi käydä lämpimissä vesissä sulkeltamassa ;D

    VastaaPoista