maanantai 4. lokakuuta 2010

huh


Edellinen viikko oli rankka. Koulu ja opettajat eivat oikein innostaneet. Mulla oli myos 5 koetta, jotka piti kiireisena. Paras projekti tahan asti oli, kun kuvattiin Holly-tyton  kanssa elokuva, historiaa varten. Se oli eka kerta, kun teen vastaavia kouluprojekteja. Nautin siita todella! Erityisesti, koska koulun drama opettaja lupautui auttamaan muutamien sotakohtauksien ja metsastys kohtauksien laatimisessa. Heh! Muuten viikko oli perus tylsa –ei mitaan ihmeellista.
Viikonloppuna alkoi tapahtua. En tieda toivoinko kaikkea…. Mutta vaihdoin taas perhetta. Harmi, koska olin juuri alkanut sopeutua.
 Perjantaina menin elokuviin Tuanan ja hanen host veljen kanssa. Katsottiin The social network, joka osoittautu tosi hyvaks… eli katsokaa se… tai ainakin suosittelen katsottavan.
Lauantaina jouduin TAAS kouluun. Tein SAT kokeen ja valmistauduin tiistaista esitysta varten eraiden ystavien kanssa.  Vihdoin, kuudelta olin kotona… sain onnekseni kuulla ensimmaisen positiivisen uutisen. Illalla on Katen syntymapaivat! Jarjestetaan hanella yllatys juhlat. Wohoo..  Taalla syntymmapaivat ja kaikki muutkin juhlat ovat tosi iso asia! Varsinkin, koska suurin osa lapsista asuu rikkaissa perheissa…
Yllatys onnistui taydellisesti. Katella ei ollut hajuakaan mita hanen selan takana oli suunniteltu:D hih. Olen myos vihdoin tullut laheiseks Kaileyn kaa… Ajomatka kotiin juhlasta oli mieleton! Puhuttiin ja kuunneltiin musaa koko matka<3
Bang! MIta ihmetta, miks mun pitaa muuttaa… en tiennyt asiasta mitaan. Kuulin uutisen oikeilta vanhemmiltani. Menin suoraan Lanan luokse varmistuakseni perheen vaihdosta. Han selitti, kuinka Makoalla on vaikeaa masennuksen kanssa, ja psykiatri suosittelee pyrkimaan muista tekijoista eroon… Eli huomenna on pakattava tavarat ja muutettava uuteen perheeseen –taas.
Harmittaa, mutta ehka tama johtaa johonkin parempaan.
Bargielin perhe on mukava. Asun nyt kahden 16vuotiaan pojan ja yhden 12v tyton kanssa. Vanhemmat ovat mielettoman mukavat. He ovat tarjonneet asuinpaikan monille vaihto-oppilaille, joten he ovat prosessissa mukana 110% ! Itseasiassa toinen poika, Charles on eras vaihto-oppilaista(Ranska) talla hetkella. Mielenkiintoinen yhdistelma, mutta mikapas siina, nain valiaikaisesti. Nyt, tosin mun on loydettava uusi “host”perhe itselleni… se harmittaa. Perheiden loytaminene ei ole helppoa.
Iltapaiva meni sopeutuessa.  Olin avian uupunut. Nukahdin muutamaksi  tunniksi (vaikka suunnitelmassa oli levata muutama minuutti.) Eipa siina mitaan.  Huomenna taas kouluun…

1 kommentti:

  1. Muista OIKEESTI levätä !!!!!!
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <33 <333333333

    VastaaPoista