sunnuntai 24. lokakuuta 2010

:P

Viimeiset paivat ovat olleet rankkoja kaikille. En ole juuri ehtinyt tehda mitaan ihmeellista. Nautin kuitenkin olostani huimasti. Kouluun  on mukava menna. Tiedan, etta minulla on monia ystavia, nyt. Se on tosiaankin tarkeaa. Kaikki ymparilla olevat, ovat kultaakin kalliimpia.
Paatin vihdoin kokeilla tanssimista studiossa. Paasin osalliseksi mieletonta hiphop ryhmaa. Tuntuu mahtavalta paasta taas ilmaisemaan itseaan ohjauksen alaisena. Oli TODELLA positiivisesti yllattynyt, vastaanotosta. Kaikki halasivat ja olivat innoikkaana kysymassa kysymyksia ja vilpittomasti tutustumassa minuun.


Vietimme kavereitteni kanssa mahtavan illan poikien vesipallopelissa. Karvaan havion jalkeen paatimme kuietnkin viettaa yhdessa aikaa. Poikien valmentaja tuli mukaan rannale, johon kaikki kokoontui. Tavallan hupsua, koska en ite ole tottunut juhlimaan samalla lailla omien valmentajieni kanssa. heh...

naissa tunnelmissa:D

6 kommenttia:

  1. Hei!
    Kuulostaa mukavalta. Hienoa, että olet kokeillut tanssiryhmää :)

    VastaaPoista
  2. sulla näyttää olean kivaa siellä =) nauti oikeisn kunnolla =)

    VastaaPoista
  3. mumma opettelee jälleen tämän käyttöä ja mä opetan

    VastaaPoista
  4. Kiva että sinulla on hauskaa ja hyviä kavereita. Olin tänään Victorian mopon kyydissä ja hieman jännitti menomatkalla lähikauppaan, mutta takaisintulo oli jo helpompaa. Kyyti oli kuitenkin rauhallisempaa kuin paapan kyyti mopolla.Kaikkea hyvää sinulle <3
    :) :D :P XD ;) ;D ;P
    with love, mumma

    VastaaPoista
  5. Mumma oli Vicyn skopan kyydissä ja pelkäsi :)

    VastaaPoista
  6. Julkku ihmetteli aikanaan, kun uima-altaassa kaikki uudet seurakaverit tuli ympärille tervehtimään ja myös coach toivotti tervetulleeksi. Olin itse paikalla ja se tuntui mukavalta Julian puolesta. Tervetulleeksi toivottaminen on mukava puoli amerikan kulttuuria, vaikka sitä usein parjataan pinnalliseksi. Julian kanssa joskus mietittiin, miten kävisi suomalaisissa treeneissä suomalaisen valmentajan kanssa.

    Hienoa, että saat positiivisen valmentajakokemuksen.

    VastaaPoista