keskiviikko 6. lokakuuta 2010


Koulu oli kutsunut 200 kiinalaista oppilasta tutustumaan Le Jardin academiin ja Hawajiin. Heidan kunniaksi jarjestettiin juhlatilaisuus, jossa esiinnyinyksin ja yhdessa kahden oppilaan kanssa. Nautin esiintymiseesta suuresti, koska joka  kerta kun tein jotain vahankin hienoa heidan mielesta, oppilaat taputtivat ja hurrasivat mukana. Kulttuurillisesti se oli mukava huomata heista… kaikki kayttaytyivat todella perinteisesti ja kunnioittavasti. Nautin ensiitymisesta. Oli mukava pasta nayttamaan uuden koreografian tulos… Sain samalla oivallisen tilaisuuden nayttaa opettajalle mita olen suomessa puuhaillut, lahes koko nuoruuteni!
 Caylah meikkas mut! Mahtavaa tyota<3 Han on aivan mieleton laulaja!

 valmisteluja esitysta varten.. koulun liikkasalissa

Uusi host perheen aiti suunnitteli hieman aktiiviteetteja meidan paan menoksi ja vei meidat Polyneisian cultural Centteriin tutustumaan eri saarien kulttuureihin…( Hawaii, Thahiti, yms) Kierretiin ympari eri saaria, ja niiden henkilokohtaisia tarinoita. Paasin tutustumaan upeisiin tanssikulttuureihin, hulan perinteisiin, musiikkiin ja tarinoihin. saloihin Opin valtavasti uutta soittimista(ukulele, lyomasoitimet), kookoksen kuorimisesta ja valmistuksesta, varien meerkityksesta eri saarille ja Hawajin historiasta. Eniten kosketti kuinka paikalliset hawajilaiset eivat pysty asumaan saaressa, korkea taalla on liian kallista asua johtuen paratiisiominaisuuksista ja rikkaiden maahanmuuttajien vaikutuksesta. 



 Charles ei oikein valita valokuvista.. voi voi

 Tahiti, Hawaii:D


 Hawaii: kadessa helistimet tehty linnun sulista.
Katsottiin lopussa upea naytos piene ihmisen kasvusta, lapsesta isaksi. Tarinan edetessa esiintyjat vierailivat eri saarissa tuoden heidan ominaisia kulttuureitaan lavalle. Show oli mahtava. Siihen todella panostettin valtavasti. Olin haltioissani koko esityksen>D

MInulle teki hyvaa pasta tuulettumaan koulusta. Koko paiva on hyvin onnistunut. Huomenna kouluun tekemaan kaksi koetta, mutta ei se mitaan. Onneksi talla viikolla niita on vain kolme –ei sen enempaa…

3 kommenttia:

  1. Wow! Upeaa - tähän minäkin haluaisin tutustua!

    VastaaPoista
  2. toi sivukillistys on oikeesti tosi hieno!!!!! =DDDDDDDD vähä mä en olis ikin uskalanu esiintyy jollekki 200 kiinalaiselle (:
    te quiero <3

    VastaaPoista
  3. polynesian cultural center oli oikeesti ihan sairaan siisti, varsinki se loppunäytös!!!!! wohoooooooooooooooooooooooooooooooo jebuuuuuuuuu mä haluun takas!!!!

    VastaaPoista