maanantai 1. marraskuuta 2010

Halloween...

HALLOWEEN Viikonloppu oli mukava. Ei tapahtunut paljon mitaan ihmeellista, mutta sain itseni kuolleeks maanantaiksi… nautin silti viikonlopusta.
 
Lauantaina rohettiin surffaamaan Tuanann kanssa. Aallot oli  hullut. Paasin kuitenkin jaloille ja surffailemaan, joten paivani oli pelastettu...
Nalkasina paettiin Yogurt mama, jaatelokioskiin. Iloisina kolluttiin koko Price Buster, roolivaatekauppa. Ei tosin loydetty mitaan, mutta ei se mitaan.

Illalla ennen costumejuhlaa… juhlittiin Hannah, siskon 14vuotis syntymapaivaa. Leivottiin kakku ja muovaitiin mahdollisimman alloja ja pelottavan nakoisia kekseja… Paras idea oli sormimuotoilu punaisine kynsineen ja verisine suonineen!!

Hannah 14
Sunnuntaina


heti aamupalan jalkeen ma, Jane ja Hannah mentii ulkoiluttaa meidan uutta koiraa. Chanse on kulkukoirana ostettu, joten ikahaitari on 2-6 vuoden valissa.Koira on aivan ihana, puoliksi saksampaimenkoira on mahtava lisa perheeseen. Oon lenkkeilly koiran kanssa liki joka paiva viikon ajan. Chanse ei valita kenestakaan, joka helpottaa juoksemista sunnattomasti. Ainut kaamea kokemus on kauppaan meneminen... kuka haluaa jaada jatetyksi paaluun kiinni;(

Ihmiset juhlii taalla kymmenen kertaa enemman kuin Suomessa. Vertaan tietysti omaan elamaani pohjolassa, joten poikkeuksia on olemassa. Viikonloput on pakattuna lukuisiin juhliin, kutsuihin ja tansseihin. Mikas siina:DD Holly Fisher kutsu mut syntymapaivilleen Honoluluun:D Han asuu SUURESSA taolossa miljoonien dollareiden lukaaleissa! Koska oli Halloween,tietysti pikkutytot meni "Trick or treat" kierrokselle!


Mentiin itseasiassa kahdessa allossa kerailemaan suklaapatukoita! En ole koskaan saanut virpomisesta laheskaan samankaltaista saalista. Karkkia oli laukullinen. Kuuin maanantaina koulussa kuinka ihmiset kayttavat 100-200$ rahaa karkkeihin. Psykan opettaja oli ostanut karkkia tukusta 150$ ja silti olisi tarvinnut hieman enemman! Enperheelta saatiin miltei 300g suklaata yhdella ovenavauksella…kartaa se sitten 50… Tata voin vain ihmettella… Nyt sita karkkia on avian liikaaXD Tuon ne huomenna kouluun… varmasti paasee eroon!

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kivaa kertomusta. Suuret kiitokset viihdykkeestä.

    Oletko tehnyt kakun itse?

    VastaaPoista
  2. Toi Halloween kuullostaa niin samalta, kuin meidän kokemukset. Talojen kuistit koristeltiin kauniiksi syksyn väreillä ja karkkilastit oli hillittömiä...Kuullostaa hauskalta, että sait kokea siellä aidon H-juhlan. Opitko kaivertamaan kurpitsaa???
    Rakkaita terkkuja,
    Outi

    VastaaPoista
  3. Tuo sormikakku oli ihan mieletön. Mitäs muuten synttärisankari siitä tykkäs? Myös ihan huippuhieno juttu tuo koira - onhan se ihmisen paras ystävä :)

    Zemppiä taudin voittamiseen ja minitriathlonin suorittamiseen...

    VastaaPoista
  4. Kakku on aivan "järkyttävä" mitä sankari tykkäsi kakun ulkonäöstä ja kenen idea tuo koristelu oli ? ? ?

    VastaaPoista