torstai 25. marraskuuta 2010

Hei taas

Elama on kiiretta taynna... Haha.. Viimeset puoltista viikkoa oon tuntenu itteni kavelevaksi muumioksi... koska univaje on painanu:DD --> Koulu on teettanyt liika tehtavia kaiken muun ohjelman keskella! Nyt kaikki on ohi ainakin muutamaksi paivaksi:DD Jeee!!

Mentiin ajelemaan Tuanan kanssa Jet Skiilla, heti (samana paivana) triatlon kisan jalkeen. Oli aivan uskomaton adrealiinivirtaus, pelkatessani kuollakseni heittavani volttia lentaessa aallosta ilmaan. Muutamana hetkena voltti ei ollut edes kaukana... Lensin, mutta vesiskootteri pysyi onneksi ehjana. Pahimmat tallit sain Tuanan kyydissa, koska paiskauduin suoraan koralliin. huh!:DD Oli aivan ihanaa ajella vedessa auringon laskiessa horisonttiin<3



Purjehsusta...

Seuraavana viikonloppuna menin purjehtimaan Lorenzon isantaperheen kanssa Honolulun laheisyyteen Koholinaan. Paamaarana oli 7m syvyisnen koralliriutta jossa vietimme lopun iltapaivaa. Ennen sita nahtiin Pirates of the Carribeassa kaytetty laiva!! Mieletonta:D Se oli lavastettu, ei todellakaan aiito purjevene, mutta elokuvissa mielikuva on aivan toinen. Itseasiassa Kaneohessa kuvattiin(siis talla saarella) neljatta elokuvaa viela viikkoa enne saapumistani. Harmi, silla olisi ollut siistia menna vakoilemaan sotakuvauksia! No ainakin nain laivan talletettuna Ko'olinan venesatamassa:D
 Auringon laskiessa suuntasimme takaisin rantaan. Nakyma oli aivan mieleton. En koskaanunohda sita!
O'rian(ystava koulusta)ma, tuana
 Nama kaksi kuvaa otettiin perakkain! Kuu, ja auringon lasku samaan aikaan<33

Kohta perilla!! Istuin keulassa aina sen sallittaessa. Rakastan katsella avomerta ilman paaluja silmien edessa! Paiva oli loppujenlopuksi ikimuistoinen.

Kaiken kukkuraksi sain tietaa etta Nelson, Lorenson host-isa SUKELTAA!! JEEEE!! Paasen aloittamaan rakastetun harrastukseni <33 En malta enaa odottaa! Mikaan ei ole ihanempaa, kuin sukeltaa kalojen keskella ja tuntea itsensa kalaksi!

5 kommenttia:

  1. oiii vähänkö ois mageeta ajaa tolla vesi skootterilla. tääl on nii kylmä et jotenki vaa tuntuu et miten ihmes sul voi vaan olla bikinit päällä? mutt ehkä siellä on hieman lämpimämpi kun täällä pohjosessa. =)

    VastaaPoista
  2. kiva päivä sul varmaa! :DD kuka toi kundi on??? :DDDD kuinka kovaa skootteri meneeee??? :DDDDD

    VastaaPoista
  3. Rebecca olen onnellinen puolestasi, olet niin iloisen ja onnellisen näkönen ja nautit kaikesta. Kateeksi käy nuo kaikki upeat auringonlaskut, maisemat ja veneet yms. mitä olet nähnyt. Tuo viimenen kuva kertoo(minulle)paljon, siinä on "MEREN-NEITO" pää kallellan saapumassa rantaan, nauti todella kaikesta, kauniista!!! Nämä muistot mitä nyt saat ovat sinulle myöhemmin kullan arvoisia!!! Rakkain terveisin Mumma :D

    VastaaPoista
  4. aaah, those pictures are so marvelous and exellent! I think i'm in love with Hawaii <3 I had a geography test today and i made an essay about the volcanoes in Hawaii :D
    That's socool that you will finally be able to go diving!!!! :P i'm so excited :) maybe i can go diving also when i come there?! it's only 2 weeks from now :D wohoo! I can't wait!
    Pirates of caribbian, toi on NIIN siistii!!!! muistaksä ku oli sun 12 tai 13v synttärit ja satu, jemina ja fanny oli tääl ainaki yökyläs ja sit te katoitte pirates 1 ja mua pelotti ihan sikan enkä uskaltanu kattoo sitä... :DDDD hihiii :=) olikse siis se ihan aito, jos ne on kuvannu ne kaikki leffat? Cool!
    Siis tipuiksä siit vesiskootterist oikeesti? eiks se sattunu? auts, johonki koralliin.. :)
    oh dear lord toi purjevenekuva on amazing!!!!! niin romanttinen!
    ja ihanan iloisen ja raikkaan näköisii ootte siin auringonlaskukuvassa! voisitte mainostaa jotai, mahtava!
    missing u
    <3
    V

    VastaaPoista