maanantai 20. syyskuuta 2010

:D


Viikonloppuna Lorenzo( vaihtari Italiasta) vietti 17 vuotis syntymapiavaan. Han oli vuokrannut host-perheneen kanssa upean allaspihan. Alue oli suorastaan uskomaton. Se muistutti amerikkalaisen elokuvakylan kulisseilta. Grillattiin, uitiin, syotiin ja vietettiin luksusaikaa kaikkien Hawajin vaihto-oppilaiden kesken. On mukava nahda vahan valia, koska meidan on helppo samaistua kokemuksien kanssa.

Sunnuntaina ajoimme North Shore puolelle. Tuolla sijaitsee saaren upeimmat rannat. Metsastimme simpukoita ja hyppelimme aalloissa. Oli oltava erityisen varovainen, koska kivinen pohja oli taynna myrkyllisia kivikaloja ja piikkipalloja(en muista nimea) joihin ei todellakaan saa koskea. Maralissa kohdissa oli uitava avian veden rajassa, koska se oli kavelya turvallisempaa. On mahtava fiilis huomata oppivansa erinlaisia selviytymis tapoja “paikallisilta” guruilta. 
Shark cove:
Pipeline:
Iltapaivalla mentiin perheillalliselle isovanhempien luokse. Perheen merkitys korostuu suuresti tassa kulttuurissa. Sen huomaa selvasti. Esimerkiksi hostaitini isovanhemmat asuvat meidan kanssa. Uusi perheeni on mahtava. He ovat todella mukavia.  Perheeseen kuuluu kolme lasta: Makoa 10v Cidney 14v ja Kailey 16v. aiti, isa, oma(mumma) ja opa(pappa)

1 kommentti:

  1. Jauuu!

    Aivan uskomattoman hulppeita kuvia! Tykkään. Kuin suoraan elokuvista sun touhuilu tosiaan :D

    Bobilta terveisiä! Se kyselee paljon susta ja sun urheiluista siellä :) Ootko päässy uiskentelemaan vielä muuallekin kuin poolille? ;)

    Hulio

    VastaaPoista